Η εκπαίδευση αποτελεί το κλειδί που ανοίγει τους ορίζοντες της γεύσης

Η e-winest καινοτομεί και σας προσφέρει μια πύλη γνώσης για τον μαγικό κόσμο του οίνου

Το όραμα μας

Το όραμα της εταιρίας μας, της eWinest, είναι να εκσυγχρονίσουμε και να αναμορφώσουμε την εκπαίδευση σχετικά με τον καταπληκτικό κόσμο του κρασιού μέσω της τεχνολογίας eLearning.

Στόχος μας είναι να γίνουμε η κορυφαία πλατφόρμα eLearning πάνω στο κρασί.Στην eWinest, πιστεύουμε ότι το κρασί είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό ποτό. Είναι μια καλλιέργεια που περικλείει ιστορίες, πολιτισμούς και γεύσεις. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος και τη γνώση με κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία λάτρη του κρασιού σε όλο τον κόσμο.

Με την χρήση της τεχνολογίας eLearning, προσφέρουμε στους χρήστες μας μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και το ρυθμό του καθενός. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τον χρόνο και την επίπεδη γνώση, οι χρήστες μας θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα μαθημάτων και πόρων που καλύπτουν όλες τις πτυχές του κρασιού.

Επισκεφτείτε...

Την φωλιά του κρασιού

Κάντε κλικ στο κουμπί κάτω από το video και βρεθείτε μπροστά σε μια τεράστια ποικιλία από κρασιά και προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Πολλά από αυτά θα τα γευτείτε παρακολουθώντας τα μαθήματα μας!!! 
Write your awesome label here.

Δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις

Οινογευσίες
Σεμινάρια για Επαγγελματίες
Wine Club
Σεμινάρια Οινογνωσίας

Οινογευσίες

Στην eWinest, διοργανώνουμε οινογευσίες που ανοίγουν τις πύλες προς τον κόσμο του κρασιού με μοναδικό και αξέχαστο τρόπο. Οι οινογευσίες μας είναι σχεδιασμένες για να ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες σε μια απόλυτα γευστική εμπειρία, πλαισιωμένη από γνώση, πάθος και ανακαλύψεις.
Κατά τη διάρκεια μιας οινογευσίας μας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορα είδη κρασιού από διάφορες περιοχές του κόσμου. Θα ταξιδέψουν μέσα από αρώματα, γεύσεις και ιστορίες, καθοδηγούμενοι από έμπειρους σομελιέ και οινολόγους. Θα μάθουν να αναγνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ διαφόρων ποικιλιών κρασιού, να αναλύουν την ποιότητα και την πολυπλοκότητα των γεύσεων, και να αναπτύξουν τις δικές τους προτιμήσεις.
Ωστόσο, οι οινογευσίες μας δεν είναι απλώς μια γευστική εμπειρία. Αποτελούν και μια κοινότητα από ανθρώπους που αγαπούν το κρασί και μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Σεμινάρια για Επαγγελματίες

Στην eWinest, προσφέρουμε εξειδικευμένα σεμινάρια κρασιού για επαγγελματίες που ασχολούνται με την απόλαυση, την πώληση και την ανάδειξη του κρασιού. Τα σεμινάριά μας αποτελούν μια πλούσια εμπειρία εκπαίδευσης και ανάπτυξης, σχεδιασμένη για να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των επαγγελματιών στη βιομηχανία του κρασιού.Τα σεμινάριά μας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τον πολύπλοκο κόσμο του κρασιού μέσα από πρακτικές διαδικασίες, αναλύσεις γεύσης, τεχνικές σερβιρίσματος και αρμονίες γεύσης. Οι επαγγελματίες θα αποκτήσουν βαθιά γνώση για τις διάφορες ποικιλίες κρασιού, τις περιοχές παραγωγής, τις μεθόδους παρασκευής και τις σύγχρονες τάσεις στον κόσμο του κρασιού.

Winest Club

Στην eWinest, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό οινολογικό κόσμο για τους εκπαιδευόμενους μας μέσω του δικού τους Wine Club. Αυτό το κλαμπ κρασιού αποτελεί μια αποκλειστική κοινότητα που ενώνει τους λάτρεις του κρασιού και παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης, ανταλλαγής και απόλαυσης.Μέσω του Wine Club, οι εκπαιδευόμενοι έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και προνόμια που εμπλουτίζουν την οινολογική τους πείρα. Θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν επιλεγμένα κρασιά από διάφορες περιοχές και αμπελώνες, να ανακαλύψουν σπάνια και περιορισμένης παραγωγής κρασιά και να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.Επιπλέον, ο Wine Club παρέχει πλατφόρμα επικοινωνίας και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ των μελών του. Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, να συζητούν για τις αγαπημένες τους ποικιλίες, να ανταλλάσσουν συμβουλές και να ανακαλύπτουν νέες πτυχές του κρασιού μέσα

Σεμινάρια Οινογνωσίας

Στην eWinest, αφιερώνουμε την προσοχή μας στην ανάπτυξη της οινογνωσίας μέσω των σεμιναρίων μας. Τα σεμινάρια οινογνωσίας μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στην παγκόσμια κουλτούρα του κρασιού, να ανακαλύψουν νέες ποικιλίες κρασιών και να αναπτύξουν τις αισθητικές και γευστικές τους αντιλήψεις.

Δημοφιλή μαθήματα

Ας αλλάξουμε μαζί τον κόσμο του κρασιού

Ακολουθήστε μας στα social