3η Εκπαιδευτική ενότητα
Βασικές αρχές και έννοιες αμπελουργίας-Οινολογίας. Κατανόηση του στυλ κρασιών
Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο και συναρπαστικό πόρο εκπαίδευσης, αφιερωμένο στις βασικές αρχές και έννοιες της αμπελουργίας και της οινολογίας. Ανακαλύψτε τον φανταστικό κόσμο των αμπελουργικών πρακτικών και των επιστημονικών αρχών που κρύβονται πίσω από την τέχνη της καλλιέργειας των αμπελιών και της παραγωγής κρασιού.
Τι περιλαμβάνει
-
13 μαθήματα
-
1 βεβαίωση συμμετοχής
-
9 διαδραστικά παιχνίδια
-
4 Βιωματικές δραστηριότητες
-
1 Τελικό quiz
Διαδραστικά παιχνίδια
Επαληθεύστε τις γνώσεις σας ύστερα από κάθε μάθημα παίζοντας με τα διαδραστικά παιχνίδια που έχουμε αναπτύξει για εσάς
Συζητήστε με άλλους οινόφιλους
Επεκτείνετε το δίκτυο σας, γνωρίστε και άλλους εραστές του κρασιού και ανταλλάξτε απόψεις, απορίες και γνώσεις.
Επισκεφτείτε...
Την φωλιά του κρασιού
Δώστε μας το μοναδικό ID που έχει η βεβαίωση συμμετοχής σας και αποκτήστε τα κρασιά που θέλετε σε προνομιακές τιμές
Σταθόπουλος Φώτης
Σύμβουλος Εκπαίδευσης
Ο Σταθόπουλος Φώτης ξεκίνησε την πορεία του στην εστίαση από το χώρο του καφέ. Άρχισε να ασχολείται με το κρασί το 2012 ακολουθώντας με επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα του WSPC, Genius in Gastronomy και άλλων φορέων.
Από το 2017 είναι πιστοποιημένος οινοχόος από την Παγκόσμια ‘Ένωση Οινοχόων. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε επιχειρήσεις εστίασης ως οινοχόος αλλά και ως σύμβουλος.
Σήμερα εργάζεται στην Αθήνα ως σύμβουλος εκπαίδευσης της Winest, οργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες αλλά και γευσιγνωσίες για φίλους του κρασιού.
Από το 2017 είναι πιστοποιημένος οινοχόος από την Παγκόσμια ‘Ένωση Οινοχόων. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε επιχειρήσεις εστίασης ως οινοχόος αλλά και ως σύμβουλος.
Σήμερα εργάζεται στην Αθήνα ως σύμβουλος εκπαίδευσης της Winest, οργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες αλλά και γευσιγνωσίες για φίλους του κρασιού.